Aniu chyba wiem czemu Lag podzielil to na tyle tematow bo ustawilem scalanie postow jak ktos napisze jeden pod drugim...ulatwia to sprawe do tego ze nie robi sie niepotrzebny spam w razie gdyby ktos napisal 2 lub wiecej postow jeden pod drugim!
Specjalnie dla Ciebie moge ta opcje zlikwidowac i wtedy Lagus wrzuci wszystko w 1 temat :)
Hm... poza tym pomyslalem, ze tak bedzie przejrzysciej... :)
BtW, dzis skrobie nastepny rozdzial, byc moze sie pojawi wieczorem ;) Nie moge upilnowac pomyslow rojacych sie w glowie, trzeba brac sie za robote.
Hehe i tu widzimy matczyny instynkt...Ania pisze i tak ma byc...hehe wyrobila sie mamuska i goni Lagusia ale dobrze popieram bo tez z niecierpliwoscia czekam na cdn..
narazie przeczytałem "Przenosiny opow|kilka slow wytlumaczenia" +1 rozdział i rzeczywiście fajnie piszesz. oby tak dalej to będę miał co czytać jutro po próbnej maturze z j. angielskiego :)
wiesz, ale nic nie zaszkodzi jeżeli twoje hobby będzie podszlifowane, nie żeby mi się nie podobało co piszesz :), po prostu można to pewnie jakoś rozwinąć
Heheh, Maniek juz tu interes węszy(joke)
Dawno mnie tu nie było, Lagusek stara sie jak może i za każdym razem zadziwia,
wielkie GZ w twoją stronę ziomuś! Oby tak dalej xD
_________________ This is my world,my religion, my obsession ;D
Łaaa! Nie no extra,Laguna dajesz po zaworach ,że łoooo!
Czekam na mój drugi epizodzik ;D
Tylko mnie nie uśmiercaj tam za wcześnie:P ,a jeśli już to w konkretnym celu :P
_________________ This is my world,my religion, my obsession ;D
oj długo kazałeś czekać na cdn , ale fajnie, że coś "wyskrobałeś ", jak zwykle pozostawiasz nić niepewności i ogromnej ciekawości co będzie dalej :) bardzo fajne :)