Ni myśleliście kiedyś ,że dobra era MuO upada?
Może czas zmienić nieco szatę graficzną, ustabilizować się, na serwerze long term. i przede wszystkim: zainfekować inną grę online Robaczkami z Unseliee xD?
Wpadłem na pomysł aby udać sie na serwery WOW'a.
Z tego co wiem, Deshi Sidious i ja(Hadzik we własnej osobie) z chęcią pogramy na serwerze WOW'a.
Prawda, zajmuje on nieco, bo na dysku twardym ponad 7gb -.-, sam nie miałem instalki,
ale dzięki dobroci pewnego pana (Sid o Tobie mowa xD), dostałem płytki pocztą w ciągu 2 dni od wysłania. Koszt wysyłki to naprawdę niewielkie pieniądze, bo tylko 2zł z hakiem (złoty coś znaczek, i 1zł priorytet), wiec jeśli sprężyli byśmy się, do startu nowego podserwera na oficjalnym www.andeeria.pl wyrobilibyśmy się bez problemu.
To jest tylko i wyłącznie mój pomysł, ochota ściągnięcia was na serwer WOW'a, to nieukrywana sympatia do członków Unseliee.
Przemyślcie to, gra jest fajna, grafika lepsza od MuO, lekkotrudniejsze sterowanie, alekażdy może się przyzwyczaić, nawet taki Mumaniak jak Maniekk^^
Czekam na posty w sprawie tamtu, mam nadzieje , że kilku z was się złamie xD
Pozdroo Hadzik xD
_________________ This is my world,my religion, my obsession ;D
Witam , wypowiadam się w swoim imieniu nie innych ;).
Więc Unseliee miało swój początek na ChaosMu podkreślam M U , moim zdaniem MU to tradycja Unseliee a tradycji nie można zaniedbywać lecz trzeba ją kontynuować. Mu to Mu WoW to WoW - MU sie uchroni przed hackamia WoW'a nie a dlaczego otoż mały przykład http://www.download.com/A...4-10153658.html <- mały program który chodzi we wszystkich grach a w WOW'ie nikt CIe nie widzi tylko jak przeskakujesz - co mozna wyłączyc jednym klawiszem np. załóżmy ,,END" i kazdy GM to ciota i nie udowodni Ci iż jechałeś na speed hacku - uroki WoW'a np: wczorajsza akcja ;)
"Hi dude your use hacks???" Ja: " latency 1100...." "OMG im understand bye"
krotka rozmowa z GM żal? tak żal - w Mu za to nie Bedziesz skakał tylko szybko sie poruszał - szansa na wykrycie hacka - 100%.
@Hadaway 7,41 GB (bajtów: 7 961 110 996) pomyliłeś sie zdeka:P wiem że napisałes 7gb ponad ;) , więc z łaski mojej i ostateniego bardzo dużego przybytku pieniędzy pomoge osobą którzy nie mają WOW'a nagram na płytkach DVD wraz z patch'ami ;) poprostu podać trzeba dane gdzie mam wysłać :) za wszystko płace ja
Następnie: Jak zagracie w WOW'a nie płakać GM'ą na PM ,,widzialem czitera on hackuje!!!" dacie nick i co? myślicie ze dzieci neo nigdy nie powracają ? dziecko neo poczeka godzinkę po czym zmieni mu sie IP iwbije znowu na server... Daj Bóg jak ma stałe ip. Pamietaj Graczu grasz na własna odpowiedzialność.
Następnie Server? Hadaway zapodał polski server - nie ździwię się jak zapewne będzie z 300-600 graczy ON-line z czego 9/10 to neo ktorzy będa wyzywać (pisze w pierwszej osobie tzn no wiecie o co biega do osoby która to czyta) Cie na duel miejąć np. Ty masz 40 lv a on 70 , Anulujesz duela wyzwie Cie od noobów, którzy będa widząc Cię na koniu latać za Toba i spamować na pm ,,ej dash cos golda pls , ej pomusz mi w kłeście"itp itd. na dodatek tryb PVP Musiałbyś włączyc... a 0,5 ludzi na serverze pewnie będzie spoko graczami którzy nie piszą np. ,,óho , morze , muwie" (nie patrzeć na moją wiadomość i gdzie zrobiłem błąd nie czaje polskiego w 100% więc i tak jest dobrze tyle co umiem) wieć reklamuje też Swoj server
http://www.croggesserver.com/
Zalety:
1:Server ciągle update
Np. teraz ze stronki ;]
2: Lots of new C++ AI Scripts + 4 New Instances with full AI.
New Antihack System.
Lots of Memory leak fixes to prevent lag.
Added new GM commands for better player support. (gm'a masz na wyciągnięcie dłoni który nigdy Cie nie oleje no chyba ze będziesz spamował mu o itemy czy cos to Cie poczęstuje kickiem na dziendobry ismacznego)
3: Gracze EUROPEJSCY - tia turki >.> chuj z nimi ale np. Rosja , Francja , Portugalia bardzo pomocnicze kraje;) zawsze pomogą w danej rzeczy :) aktualnie moja gildia to 2/10 graczy na servie :P 200osob w gildi - 150 dziennie online ;)
4. Co zyskujesz zaczynając tutaj? 500 gold na start i pomocna dłon ze strony każdego z mojej gildi ;] (Gildia Horda ale jezeli ktos zyczy Sobie alliance to zapraszam kase da sie wysłać :P
5.PVP MODE ZAWSZE ON - zabijaj wszystko co sie rusza ;]
6. Up - Jezeli atakuje Cię większy lv napiszesz ,,lame?" po czym pisze Ci ,,sorry" i ucieka
7. Cheaters? 2/3 min? ban
8. 24/7
Wady:
1. częste restarty servera
Czym spowodowane? - masz zbugowanego Q , nie masz potworka - gm pomoze ;] restart i gitara gra
Update rozne
2. Horda wiekszosc to nooby>.> atakują własnych NPC...
-------------------------------------------
Elo i zapraszam jak coś do grania ;)
A Btw. grafika lepsza niż w MuOnline? wątpie porównaj wszystko to sie dowiesz w czym lepsza grafika przypatrz sie dobrze...
I jeszcze cos dla osob ktore nigdy nie grały w tą grę - jezeli niechce wam sie siedziec przy kompie 15/30 min chodząc po mapie zeby dojsc do miasta - nie startujcie nawet do tej gry , co prawda sa ,,Air Masterzy" ale w wiekszosci to tylko skracza czas bo ja wiem o 70% tego co na nogach ;]
Polecam: QuestHelper
http://wow.curse.com/downloads/details/9924/ <- dostępny tutaj , aha ŚCIĄGAĆ VERSJE 0.38! porke? bo na 2.3.3 0,40 ver Ci nie pójdzie :P
Osobiście używam http://www.mobmap.de/ (Mobmap) bardziej rozbudowane niz QH nawet ma pokazane gdzie jaki item dropi ;) sam robisz aktualizacje nie musisz latac po stronkach w szukaniu nowej versji , sam Cie powiadamia o nowej ver ;)
Czym Jest Quest Helper i MobMap? są to programy ułatwiające gre graczą (komu by sie chciało czytac długie zmudne questy) odrazu pokazują na mapie gdzie iść co zrobić :).
hehe^^ ja tam jestem za WoW-em ;] cos nowego nie zaszkodzi a to ze unseliee zaczelo sie od MuO( ahh ten ChaosMu ;] ) to nie znaczy, ze musi tam zostac... co do turkow(omg) ludzie z przeje....m jezykiem do tego nie znajacy zadnego innego ;/ gralem w KO na tureckim serwie, poprostu przeje....e -_-' .
tak wiec pozdrawiam i mam nadzieje, ze robacki sie zastanowia i sie do nas przylacza ;)
Eh...widzę ,że robisz mi na złość.Ale to już prywatna sprawa.
Myślisz że twój serwer jest ok? Otóż ja wolę polskie serwery i to trzy krotnie.
Odnośnie do twojego posta:
1. Serwer który opisałem jest sprawdzony(grałem na nim pół roku,później przerwa i znowu około połóweczki, ostatnio 2 miesiące, póki mnie Maniekk nie ściągnął na serwer :P).
2. Chamstwa i analfabetyzmu prawie nie ma,(pisze prawie ponieważ zawsze znajdzie się jakiś noobek, który napisze jak powyżej "muwie", czy "rzeby"),lecz to jest swoista rzadkość.
3.Ja nie mam ochoty tułać się po zagranicznych serwerach, gdzie jakiś arab wyskoczy zza zakrętu i napiszę ,np. "Abuda dżiba" i zacznie mi napierdzielać po Turkmenistańsku, wole rozumieć w 100% co ktoś do mnie mówi,niż połowy z tego się domyślać.
4Myślisz ,że przyszpanowałeś pisząc o QH i Mobmap? Mój drogi, jeśli uważasz ,że podpisywanie sie pod czyimś programem, upodabnia Cię w jakimś stopniu do gracza tzw. "Pro" to, sie głęboko mylisz, bycie pro nie polega na hackowaniu serwerów, korzystaniu z shadowbugów czy botów w celu wzbogacenia się. Gracz pro to ktoś kto buduje swój sukces na własnej ciężkiej pracy,myślisz ,że jesteś taki dobry bo znasz sie trochę na c++ czy jak to tam zwał.
5. Co do tradycji Unseliee,MuO to podstawa,ale kiedy nadchodzi kres jednej ery gier, trzeba przejść w nową, więc nie mów mi tu o tradycji, bo tradycja a modernizacja to co innego.
6.500gold na start -.-,jeśli potrafisz dysponować środkami tak, aby CI nie brakło jesteś wielki, a jeśli bogacisz sie na bugach lepiej nie graj w gry online,
7 Osoby online -Andeeria-jeden z lepszych polskich serwerów, stojący ponad dwa lata(jak nie kolo 3 >>,dwa lata ja mam kontakt z tym serwerem,a dokładnie nie wiem ile stoi)
graczy online? w nocy około 400, w dzień było 670-700, po uruchomieniu nowego realmu mam nadzieje ,że będzie jeszcze więcej,
8.Lagi, lagi sie zdarzają, ale bardzo rzadko ,nie ma dc itp.
9. Uważam ,że twoje przekonanie co do polskich serwerów, spadło po tym,kiedy na wszystkich dostałeś bana za hacki, więc pozostawię to bez komentarza *_*
10. Horda- widocznie taki serwer ,że większość hordziaków to nooby, skoro nie trafiłeś na dobry polski serwer i wyrażasz swoją opinie na ich temat - jesteś żałosny.
11. Wielkość - napisałem około 7gb (około- niej lub więcej), a więc po ch*ja sie czepiasz szczegółów?
12. "Z łaski mojej" - WTF?
W sumie to nie wiem po co napisałeś ten post , skoro sam twierdzisz, że odszedłeś z Unseliee -.-
Nie odpiszę więcej na jakieś żałosne wypociny, które próbują tylko i wyłącznie ograniczyć moje plany codo gildi, jak napisałem w temacie miała to być debata(sugerują to słowa pomyślmy), więc nie mogę zabronić Ci się wypowiedzieć. Zrobicie co chcecie, , mój numer gadu posiadacie prawie wszyscy.
@@Powinienem to napisać na pw, ale ch*j z tym - a co ja robię ?Przecież napisałem, że sam wysyłam płyty,a żeby zaoszczędzić na czasie i środkach, można utworzyć coś w rodzaju łańcuszka, ja wysyłam płyty 2 osobom, te kolejnym dwóm itd., ale znalazł sie mądry Blizzard^^
Ehh..zrobicie co chcecie, ja czekam na start serwera Anderrii, link podałem powyżej,
pozdrowionka Hadzik ;)(jeżeli w moim poście pojawiły się błędy czy to ortograficzne czy to interpunkcyjne z góry przepraszam, jestem dyslektykiem)
nie wiem po co ten post Bliz, moge sie jedynie domyslac ze chcesz zrobic komus na zlosc... chora ambicja? nie interesuje mnie to, tak czy siak jak dostane cd z klientem to sobie zagram razem z Hadem i reszta :P
Deshi - a ja nie wiem po co Twoj post? masz ,,chora ambicja"? Twoj problem nie musisz mi ublizac Swoja głupota , jeżeli masz takie posty pisać zachowaj to dla siebie ok? głupota boli >.>...
--------------------
Hadaway - nazłość? a skąd tylko byś pózniej nie płakał GM'a ze ktos Cie wyzywa itp
Next: jak to było... ,, nie gram w wowa nie gram w nic bo mam nauke" czy cos takiego oh oh oh... widać ze albo kiblowałeś w jakiejś klasie albo coś... po czym to widać otoż
"Turkmenistańsku" może chodziło Ci o ,,turecku" ?
pkt 4 - hmm i kto tu uważa sie za pro? widać ze pisząc posta krew Ci juz bardzo sie burzyła :) otoż moj drogi - linki do QH i MobMap są to pomoc dla graczy ktorzy zaczną grać w wowa nie czaisz tego? Twoj problem o wielki Panie Wiedzący lecz może chodzi o to iż wyprzedziłem Cię z pomysłem lub nawet o tym nie pomyslałeś by zapodac :)
pkt 6?
--------------------------
Hada (7-04-2008 15:10)
lol
Van_Ghot (7-04-2008 15:11)
^^
Hada (7-04-2008 15:11)
naucz mnie tego;p
-------------------------
no to nie graj. Że Cię zazdrość zrzera to nie moja wina ani nie mój problem...
--------------------------
Pkt. 9 ?
Pokaż mi na którym dostałem bana :)))))))
--------------------
Pkt. 10?
Jedno słowo - prymityw :] nie umiesz albo nie wiesz co odpisać mówisz danej osobie ze jest zalosna :]
---------------------
Pkt. 11?
Bo lubie
---------------------
Pkt. 12?
THC ;]
--------------------
@down - nawet dyslektyka da się nauczyć ortografi :)) z czasem sie nauczy ;]
-------------------
Deshi - masz cos zamiar jeszcze napisac? zostaw to dla Siebie ja gadam z Hadaway'em nie z Toba , nie nauczyli Cie rodzice by nie wpierdzielać sie w nie swoje sprawy? ;]
----------------------
Nie Hadaway nie robie Ci nazlosc moze teraz na Twoim servie sie coś zmieniło po tej aktualizacji :)
Van_Ghot (17-03-2008 22:13)
http://www.andeeria.pl/ mi tutaj kaza grac ;x niby server na normalnej ver
;x
610 online
xd
Michal (17-03-2008 22:13)
hahahahahahhaah
hahahahaha
kurwa leze
no co xd?
hahahaha
najgorszy server w polsce z prv
Michal (17-03-2008 22:14)
lagi co chwile dc
Van_Ghot (17-03-2008 22:14)
a nie TBC (The Burning Crusade tak?)
Michal (17-03-2008 22:14)
gmowie pytaja sie uzytkownikow co i jak zrobicc
---------------------------
Stara rozmowa ;) z qmplami tez tam gralem bodajze krasnala tam mam ;p 41 lv rogal ;) ale jak mowisz ze reset to pewnie go juz nie ma. Polski server?
Server klimatyczny http://secondorder.org/index.php moja klasa tu gra - dostałem bana? zobacz liste banow i zobacz czy jest albo Blizzek , albo VanGhot , albo Olivier - oszczędze Ci bólu i kłopotu - N I E M A ...
----------------------------
Nie moj server :P tzn tam jak do gory napisałes tylko server na ktorym grasz* ;]
Nie mam potrzeby robic Ci nazlosci :P ,ja nadal lubilem i lubie stary team ;d , pamiętaj ze forum to forum , wypowidanie własnego zdania :P mozemy prowadzic spor ale nie musisz mi jakimis słowami ublizac bo jak wiesz moge Ci niezle psyche zjechac ;p a tutaj mnie raczej nie zablokujesz :P .Rozumiem Cie inni wola polskie servery inni inne nie mam nic do tego poprostu moze tez ktos lubi zagraniczne klimaty ;).
Jednego nie wzioles pod uwage... moze nie lubie polskich serverow bo nie jestem polakiem?
---------------------------
Pozdrawiam i zachecam do grania na obu serverach inaczej mowiac jak by tamten nie pasowal to zapraszamna moj :) a jezeli tamten bedzie git to zycze duzo lv i sukcesow w instach :P. Wiec Hadaway - jezeli Cie czyms urazilem przepraszam ;] ale pamietaj ze to tylko gra a nie swiat realny i zegnaj :) nie pytaj o co chodzi z tym ostatnim slowem kiedys sie domyslisz ;).
taa... moze Ciebie boli, forum jest dla wszystkich takze dla mnie i moge sie udzielac w kazdym temacie znajdujacym sie tutaj :P nie podoba sie? to nie czytaj albo nie pisz :P Jako, ze rodzice nauczyli mnie wielu rzeczy, ustapie gUpszemu i wiecej nie odpowiem na Twoj post (nie wazne czy obrazliwy czy nie) :P
P.S.
nie mow mi co mam robic a czego nie. Nie zycze sobie takich uwag z czyjej kolwiek strony.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Deshi 2008-04-24, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
a ja sobie nie zycze topicow z urazaniem mojej dumy i mojego JA dostosujesz sie do tego - to i ja sie dostosuje do Ciebie
----------------------------------
,,gupszemu" i znowu zaczynasz... dobra nvm widac ze pokazujesz Swoj iloraz inteligencji oraz to kim jestes...
Ad.1
Hah, widać kto tu kogo uważa za debila, ja w żadnej klasie nie kiblowałem , tak dla twojej wiadomości,jeśli chcesz mogę zeskanować Ci moje świadectwa, do 1 klasy LO KAŻDE z paskiem, (średnia powyżej 4,75, podaje skale "specjal for ju" nie mieszkający w Polsce),
Ad.2
Widać ,że twój kumpel trafił na termin w którym Andeeria miała faktycznie kłopoty złączem, w ciągu 3 dni było ok, lagi? lagi są, jeden na 6 godzin gry, chyba ,że masz neta 128kb/s i się bierzesz za WOW'a,no to gz, GM'owie,heh serio jesteś niesamowitypod względem upierania się : odkąd tam gram nie spotkałem się z żadnym pytaniem od gma odnośnie serwera, chyba ze pytania na forum, co jest całkiem inną sprawa,
Ad.3
Co do mojej dysleksji- odpier*ol się
Ad.4
"Turkmenistańsku" - napisałem to specjalnie - trzeba nieraz spojrzeć na wypowiedz przez ironie, jeżeli wiesz ocb.
Ad.5
Bany - heh, nie jestem taki , aby przytaczać czyjeś wiadomości z gadu , ięc napisze tylko tyle: Rozmowy z Tobą na gadu polegały w sumie na odpisywaniu na obelgi w stylu "Właź kurwo, on jest,""Lodzik?"itp, itd, wiec po raz kolejny bez komentarza,o banach sam mi napisales, wiec sie bezczelnie nie wypieraj ,za co te bany były?Ach tak, za nick KrasnalCh*j? Za wyzywanie GM'a? Nie pamiętam dokładnie bo po formacie nie mam pełnego archiwum. Co do przytoczonego fragmentu mojej wypowiedzi,kontekst niestety był inny,poza tym spróbować czegoś , a korzystać, to niestety różnica.
Ad.6
"Żegnaj"-btw, narazie,
Ad.7
Heh,skoro się sugerujesz wypowiedziami innych na temat serwerów itd. to gratki, dopóki sma nie spróbujesz nie przekonasz się
@@SPAM(co do rozmowy o ENERGY2000 .tez to obowiązuje,
Deshi do niedawna bym się z Tobą nie zgodził, ale od wczoraj podzielam twoje zdanie,
9. Uważam ,że twoje przekonanie co do polskich serwerów, spadło po tym,kiedy|||| na wszystkich dostałeś bana za hacki|||, więc pozostawię to bez komentarza *_*
lolu Ty na serio nawet nie wiesz co piszesz... dawanie nickow i wyzywanie GM'ow to wedlug Ciebie hacking? LOL! pozatym wymieniłeś wszystkie rzeczy ktore Ci napisałem za ktore dostalem bana :) , nie nie odpierdole sie bo wkoncu sie nauczysz jak to ujołeś ,,debil" to nawet debila sie da nauczyć takiej prostej rzeczy :] , ,,nie mieszkajacy w polsce" mieszkam ale nie jestem ztad ;] no mam neta 128kb/s i?
200-300 ... max , nie laguje :] wciskam skill = jest skill odrazu 1 sek nieraz trzeba czekac a 1 sekunda to nie jest duzo a nie np. jak tez pamietam gralem na avalonie - lag dc lag dc lag umnie to = 40/1/2 min ;]
a btw. nie lubisz turkow - ja tez :) ale pamietaj ze w ich oczach jestes taki sam jacy oni w Twoich ;]
www.google.pl wpisz vanghot turk ^^ zobaczysz od kogo to all z turkami sie zaczeło :) i od jakiej gry;]
Btw2. i czemu znowu okazujesz Swoja prymitywna natura? przeklinanie ah... to kozaczenie...tak hadaway podskakuj Sobie na Twoim foteliku z mysla ,,hahaha ale mudojechalem jupiii" -_-... zreszta nie ma co prowadzic dyskusji z Toba bo jak to mowia...
,,Nigdy nie dyskutuj z debilem bo najpierw sporawdzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem" na szczescie nie znizylem sie do Twojego poziomu xD elo :d
Eh...wiesz co? Pieprze to co piszesz, bo ja mój post skierowałem do Unseliee, a skoro Ty, nie uważasz się już za członka gildii, to po co się wpier*alasz w dyskusje?
Nie mam zamiaru odpisywać więcej na twoje żałosne posty i nie przyznanie się do tego co się robi ,bądź robiło.
Żegnam pana "NIE Z POLSKI", nie ma sensu ,żebyś odpisywał, bo odpowiedzi z mojej strony nie uzyskasz, a kłótnia wyraźnie sprawia Ci przyjemność.Prymitywna natura, ehh, gdybyś jeszcze coś o tym wiedział.
Wiectak, Andeeria rejestracja off, zamieszczam link do serwera gdzie prawdopodobnie pogramy;D
http://avalon.forumwow.net/news.php
Prosze o kontakt na gg jeslu cos by nie dzialalo, ja i Sidious online:P
na mu nie mam czasu, bo trzeba grac non stop,ranking itp, a na wowa wejde raz na tydzien wbije sobie pare lvli i jestem happy;D
[ Dodano: 2008-05-05, 09:04 ]
Spamujemy na chama:
Niektorzy majac problemy z polaczeniem sie z sererem powinni wykonać następujące kroki:
http://195.24.78.220/rejestracja/ <------zakladamy konto,
Łączenie z AVALON TBC:
Pierwszą rzeczą jest odpowiednia wersja klienta (2.4)
* Patchujemy WoWa do wersji 2.4.(jesli macie 2.3.3 tez pojdzie, mi tam smiga ^^)
o Pamietajcie o sprawdzeniu lokalizacji naszego klienta (enGB lub enUS).
* Zmieniamy realmlist
o Otwieramy folder z grą (domyślnie C:\Program Files\World Of Warcraft\)
o Otwieramy plik realmlist.wtf za pomocą notatnika
o Zawartość kasujemy i wklejamy nasz realmlist: "set realmlist 195.24.78.220" bez " " .
Cieszymy się grą na prywatnym serwerze WoW'a xD
Po prostocie MU WOW to ciemna magia, narazie nauczyłem poruszać się w miarę sprawnie.
Niestety, praktycznie wszystko po angielsku, bez pomocy kogos bardziej zaawansowanego ciężko sie gra.
Hehe troche mi gra na AVALONIE Diablo offline przypomina^^ praktycznie zero kontaktu z innymi graczami, czasem tylko ktoś śmignie obok...wiec jednak nie sam gram.
Jak ktoś się pojawi na serwerze to mój nick Hothed. Czsem Jestem on...
CzarTgdybym mial tylko czas na gre,bylbym non stop online. Nie mam czasu ostatnio zjesc normalnie obiadu, lipa jak cholera, bo trace z wami kontakt, z czego zadowolony nie jestem -.-
Póki co daje sobie spokoj z jaka kolwiek gra na powaznie, bije for fun, ;/
Pozdrowionka ,Hadzik ;(
... jest spolszczenie do WoW'a;) , nie jest ani Mu ani WoW zadna czarna magia poprostu jak sie jest maniakiem to sie gra ciagle ... ja tam gram z nudow lub dla checi ,,rozerwania" sie po ciezkim dniu nie afkuje ;>