FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Album Download

 Strona Główna


Rejestracja Zaloguj

 


Poprzedni temat :: Następny temat
EliteMu
Autor Wiadomość
cony

Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 18
Wysłany: 2009-04-11, 11:30   EliteMu

Exp: 75x
Drop: 50

zapraszam juz troche z Grzesiem sie zadomowilismy tam jak ktos ma chwile wolna i chcialby popykac to mozna do nas dolaczyc :)

http://62.233.227.21/elite/index.php
 
     
REKLAMA

Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 63
Wysłany: 2009-04-24, 11:11   

 
     
CzarT


Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 63
Wysłany: 2009-04-24, 11:11   

Mam tam konto cos koło 80 lvl, ale lagi mam takie, że szkoda gadać.

Prowadzę rozmowy z dostawcą neta, żeby coś z tym zrobił. Narazie tylko gadają i nic nie robią :(
_________________
zaglądajcie do albumu na forum :)
http://unseliee.jun.pl/album.php
 
 
     
Apokalips 

Wiek: 35
Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 13
Skąd: Nysa (Opolskie)
Wysłany: 2009-04-28, 11:59   

Mój starszy gra na Elite i nieźle mu idzie :mrgreen:
 
 
     
SMYK 

Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 22
Wysłany: 2009-04-28, 14:12   

wiemy gra pod nickiem Storm...trudno nie skojarzyc nazwy gildi

CzarT napisał/a:
Prowadzę rozmowy z dostawcą neta, żeby coś z tym zrobił. Narazie tylko gadają i nic nie robią :(


kup sobie w jakimś punkcie iPLUSa......ten net bedzie duzo lepszy od tego co masz teraz ^^^...ja na jednym z moich kompow z powodzeniem korzystam z takiego netu i nie ma zadnych lagów
  
 
     
hadaway


Wiek: 34
Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 66
Wysłany: 2009-04-29, 22:11   

Smykus zgodze sie z Toba co do iPlusa, lagow nie ma, ale to internet bardziej do przegladania stronek internetowych na laptopie, a na siec domową chyba sie nie nadaje xP Limit sciagniec(z tego co wiem tak jest 1-2GB) raczej nie starczy na miesiac dla Krzyśka.
Ja mam Internet z Koneckiej Spółdzielni Mieszkaniowej xP Jesli masz mozliwosc podciagniecia takiego, przez kabel od "kablówki", zrobil bym to bez zastanowienia. Transfer do 6Mb down i 8 upl, zero lagow, przerw w dostawie i tym podobnych. mam taki już 4 rok i jeden jedyny raz podczas konserwacji swiatlowodu neta braklo na 2 godzinki ;d
Sprawnie działa również internet z Orange, przez kabel telefoniczny. Downlad przy sciaganiu filmu to okolo 130kb/s, upload raczej sie nie liczy przy tym necie, bo z 40kb bedzie xP ale brak limitów itp. Musisz Krzysiek cos zrobic, bo widac Cie na necie raz do roku, a zaczynamy tesknić za Alionkiem i Czartem xD To żem się rozpisał xD Pozdro;)))
_________________
This is my world,my religion, my obsession ;D
 
 
     
Kiler 
Kiler


Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 23
Wysłany: 2009-05-01, 16:52   

mam taki problem na zadniej przegladarce nie moge odpalic gc(gamecenter) wiecie co go moze bolec??
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | BloodyDark template created by joli  Creative Commons License

| | Darmowe fora | Reklama
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 13