FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Album Download

Strona Główna

Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
EliteMu
Autor Wiadomość
cony

Wysłany: 2009-04-11, 11:30   EliteMu

Exp: 75x
Drop: 50

zapraszam juz troche z Grzesiem sie zadomowilismy tam jak ktos ma chwile wolna i chcialby popykac to mozna do nas dolaczyc :)

http://62.233.227.21/elite/index.php

REKLAMA

Wysłany: 2009-04-24, 11:11   

CzarT

Wysłany: 2009-04-24, 11:11   

Mam tam konto cos koło 80 lvl, ale lagi mam takie, że szkoda gadać.

Prowadzę rozmowy z dostawcą neta, żeby coś z tym zrobił. Narazie tylko gadają i nic nie robią :(

Apokalips 

Wysłany: 2009-04-28, 11:59   

Mój starszy gra na Elite i nieźle mu idzie :mrgreen:

SMYK 

Wysłany: 2009-04-28, 14:12   

wiemy gra pod nickiem Storm...trudno nie skojarzyc nazwy gildi

CzarT napisał/a:
Prowadzę rozmowy z dostawcą neta, żeby coś z tym zrobił. Narazie tylko gadają i nic nie robią :(

kup sobie w jakimś punkcie iPLUSa......ten net bedzie duzo lepszy od tego co masz teraz ^^^...ja na jednym z moich kompow z powodzeniem korzystam z takiego netu i nie ma zadnych lagów

hadaway

Wysłany: 2009-04-29, 22:11   

Smykus zgodze sie z Toba co do iPlusa, lagow nie ma, ale to internet bardziej do przegladania stronek internetowych na laptopie, a na siec domową chyba sie nie nadaje xP Limit sciagniec(z tego co wiem tak jest 1-2GB) raczej nie starczy na miesiac dla Krzyśka.
Ja mam Internet z Koneckiej Spółdzielni Mieszkaniowej xP Jesli masz mozliwosc podciagniecia takiego, przez kabel od "kablówki", zrobil bym to bez zastanowienia. Transfer do 6Mb down i 8 upl, zero lagow, przerw w dostawie i tym podobnych. mam taki już 4 rok i jeden jedyny raz podczas konserwacji swiatlowodu neta braklo na 2 godzinki ;d
Sprawnie działa również internet z Orange, przez kabel telefoniczny. Downlad przy sciaganiu filmu to okolo 130kb/s, upload raczej sie nie liczy przy tym necie, bo z 40kb bedzie xP ale brak limitów itp. Musisz Krzysiek cos zrobic, bo widac Cie na necie raz do roku, a zaczynamy tesknić za Alionkiem i Czartem xD To żem się rozpisał xD Pozdro;)))

Kiler 
Kiler

Wysłany: 2009-05-01, 16:52   

mam taki problem na zadniej przegladarce nie moge odpalic gc(gamecenter) wiecie co go moze bolec??

Odpowiedz do tematu