wiemy gra pod nickiem Storm...trudno nie skojarzyc nazwy gildi
CzarT napisał/a:
Prowadzę rozmowy z dostawcą neta, żeby coś z tym zrobił. Narazie tylko gadają i nic nie robią :(
kup sobie w jakimś punkcie iPLUSa......ten net bedzie duzo lepszy od tego co masz teraz ^^^...ja na jednym z moich kompow z powodzeniem korzystam z takiego netu i nie ma zadnych lagów
Smykus zgodze sie z Toba co do iPlusa, lagow nie ma, ale to internet bardziej do przegladania stronek internetowych na laptopie, a na siec domową chyba sie nie nadaje xP Limit sciagniec(z tego co wiem tak jest 1-2GB) raczej nie starczy na miesiac dla Krzyśka.
Ja mam Internet z Koneckiej Spółdzielni Mieszkaniowej xP Jesli masz mozliwosc podciagniecia takiego, przez kabel od "kablówki", zrobil bym to bez zastanowienia. Transfer do 6Mb down i 8 upl, zero lagow, przerw w dostawie i tym podobnych. mam taki już 4 rok i jeden jedyny raz podczas konserwacji swiatlowodu neta braklo na 2 godzinki ;d
Sprawnie działa również internet z Orange, przez kabel telefoniczny. Downlad przy sciaganiu filmu to okolo 130kb/s, upload raczej sie nie liczy przy tym necie, bo z 40kb bedzie xP ale brak limitów itp. Musisz Krzysiek cos zrobic, bo widac Cie na necie raz do roku, a zaczynamy tesknić za Alionkiem i Czartem xD To żem się rozpisał xD Pozdro;)))
_________________ This is my world,my religion, my obsession ;D