FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Album Download

Strona Główna

Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Honor
Autor Wiadomość
cobithree

Wysłany: 2009-02-14, 21:46   Honor

http://www.honor.lv/

Serv Veterans oczywiście zanosi się na RIP.
Ja tam pieprze to, zaczynam na Honor Mu, serwer wygląda na w pełni profesjonalny. Aż miło patrzeć. Jedyny mankament to jakiś płatny sklepik na stronce. Mam nadzieje, że serw nie stanie się płatny. To jedyny niebezpieczeństwo, bo nie wygląda na to by mial RIPnąć kiedykolwiek. A mam już tego dość, niby po kiego huja trace tyle życia, żeby mi potem jakiś gówniarz zamknął serwer? DOSYĆ! ;p

Ach noi to chyba jakiś litewski serw;p
Gdyby ktoś się skusił to zapraszam nick Maaciek;]
pozdro

[ Dodano: 2009-02-14, 21:48 ]
Aa no i jeszcze;p Season IV wygląda bardzo zachęcająco

REKLAMA 

Wysłany: 2009-02-15, 16:49   

SMYK 

Wysłany: 2009-02-15, 16:49   

coz nie wiem czy sie zanosi na RIP. raczej chyba nie i raczej chyba sprawy maja sie ku lepszemu....gildia infinity sie rozleciala na czesci. powstalo kilka malych gildijek...na serwie zostalismy Ja,nomore, cony,poli,rasil.....zalozylismy nowa gildie bo Unseliee w obecnej formie to skorupa tylko, GM zostal Cony swoim DLem....i tutaj chcialem nadmienic ze jesli jest ktos kto jednak nie rozstal sie z tym serwerem na dobre i nadal ma ochote pograc to zapraszam...my gramy tam dla zabawy chociaz calkiem niezle nam idzie :D

Wariat

Wysłany: 2009-02-16, 20:55   

Bardzo Fajny serwer :) mój nick Spid na dk potem będzie Wariat MG

[ Dodano: 2009-02-17, 22:49 ]
Ten honnor mu bardzo fajny serwer jest kogo tłuc spotkałem jednego polaka a poza tym żadnych ale chyba zostaje się tu przynajmniej wiem ze nie padnie za 20 tygodnie i nie ma żadnych bugów. Dla mnie serwer bomba

Odpowiedz do tematu